Bell'Abruzzo

Vin

Olivenolie

Pasta

Confetti

Shop online

Vinaften

Vores Bell'Abruzzo

Kontakt
 
   
   
 
CINQUINA
Cinquina vandt i 2.008 to guldmedaljer ved den prestigefyldte ekstra jomfruolivenolie-konkurrence "Los Angeles International Competition of Extra Virgin Olive Oil" – en konkurrence startet i år 2.000.

Olivenolien er en ekstra jomfruolivenolie, der er udvundet direkte fra oliven og den er rig på naturlige antioxidanter. Det er en olie af høj kvalitet. Cinquina er udelukkende mekanisk fremstillet og produceret af italienske oliven i Italien. Den er filtreret, så den fremstår klar og den er renset for at fjerne smag og ujævnheder. Farven er gylden og karotenindholdig og aromaen er intens. Smagen er let bitter med en pikant velafbalanceret eftersmag.

Olien er velegnet til rigtig god madlavning og pga. sin karakteristiske smag er den velegnet til marinader o.lign., men også til at hælde i pastaen, mens den koger. En udsøgt olivenolie.

Cinguina har en holdbarhed på 18 månder efter produktion. Olien bør opbevares mørkt ved 14 - 15°C og skal lukkes omhyggeligt efter brug.

Flaskeindhold 1 ltr.

Kr. 140,00 pr. flaske
Prisen er incl. moms
Tilbage til beskrivelse
af olivenolie >
   
SOLEDORO
Soledoro er med sin historie om, hvorfor Bell’Abruzzo blev en realitet, vores flagskibsprodukt. Olivenolien er en eksklusiv ekstra jomfruolivenolie produceret i Italien af italienske oliven… så 100% italiensk.

Olien er udvundet direkte fra oliven og mekanisk fremstillet. Den er ufiltreret og fremstår derfor naturlig sløret med let bundfald og indeholdende alle de gode vitaminer, aromer og naturlige antixidanter. Farven er grønlig med gyldne reflekser.

Soledoro er en koldpresset olivenolie dvs. presset umiddebart efter høsten, så olien bedst muligt bevarer alle sine naturlige egenskaber i modsætning til varmpresning, hvor olivenfrugtens aroma og smag kan påvirkes, men til gengæld giver større udbytte. Dens aroma er frugtagtig intens og harmonisk og smagen er en anelse bitter med en let pikant eftersmag.

Olivenolien er egentlig for god til almindelig madlavning, men fantastisk til at dyppe brødet i (bagnare il pane) gerne med et strøg salt. Den er velegnet til marinader og til bruschette o.lign., men med sin karakteristiske smag ikke velegnet til krydret mad.

Soledoro har en holdbarhed på 18 månder efter produktion og den bør opbevares mørkt og køligt, bedst ved 14 – 15°C. Opbevares Soledoro under 7°C bliver den sløret, men klar igen, når den flyttes til korrekt temperatur. Flasken skal lukkes omhyggeligt efter brug og er netop udstyret med en patentlukning til montering efter første åbning.

Flaskeindhold 1 ltr.

Kr. 140,00 pr. flaske
Prisen er incl. moms
 
 
 
       
ALLE RETTIGHEDER RESERVERET: BELL'ABRUZZO® / © DESIGN: REKLAMEDAME.DK